De gids om geld te verdienen op het internet!

Wilt je online ondernemen en zo een aardige som geld bijverdienen op het internet? Wel, je bent niet de enige! Hier helpen wij je de goudmijn aan klanten en tools die het internet te bieden heeft te ontginnen. 

De denkbeeldige drempel van online ondernemen!

Op deze pagina willen we jullie warm maken om te debuteren als online ondernemer! Als u een winkelier bent die net de trein van het internet gemist heeft of een pas afgestuurde student die door het bos de bomen niet meer ziet. Een midlifer die een nieuwe uitdaging zoekt of gewoonweg iemand die graag nieuwe mogelijkheden ontdekt. Wil je dus voluit gaan voor een leven met veel variatie en zelfstandigheid? Dan bent u hier op de juist webpagina!

We zullen bespreken hoe je op twee verschillende manier geld kan verdienen op het internet door gebruik te maken van namelijk: het openen van je eigen webshop en affiliate marketing. Voor beiden heb je geen uitgebreide kennis nodig, helemaal geen avondcursus over IT of coderen vereist! Slechts weten hoe je je browser opent en op weg ben je, of toch bijna… Als je gebruikt maakt van onze tools kan iedereen met een minimale investering hun loopbaan een heel nieuwe wending geven en zo, op eigen kracht, online ondernemen.

The only skills you need to change your life is commitment and motivation.

De sleutel tot online ondernemen is durven! Durven de stap zetten op het kleine bergpad die direct leidt naar de top. Als het zo eenvoudig is, waarom doet iedereen het dan niet, zie ik jullie denken. Wel, de meesten zien het pad gewoon weg niet en racen verder op de snelweg. Sommigen durven het pad niet nemen en volgen gedwee de snelweg. Anderen proberen het dan weer, maar met het verkeerde materiaal of ze geven op omdat het pad te steil is. Diegene die doorzetten bereiken te top en genieten daarna van het leven, terwijl de anderen verder blijven gaan op de snelweg…

Over ons pad naar de top:

Variatie en zelfstandigheid zijn slechts twee van de vele voordelen dat online een carrière maken biedt! Je kan namelijk kiezen waar je werkt, wanneer je werkt, wat je promoot en zoveel meer. Voor ons was de vrijheid die een passief inkomen biedt dé doorslaggevende factor om dit avontuur te beginnen.

Tot slot wil we even ons eigen pad toelichten. Wij begonnen dit avontuur op 17-jarige leeftijd. Wij waren verre van experts, maar wouden het toch een poging geven. Na vallen en opstaan vonden we deze tools die ons enorm hielpen! Zo goed dat we deze tools willen delen met anderen die juist beginnen! Deze sectie is opsomming van tools en methodes die ons leven voorgoed veranderden.

Affiliate marketing

Het gat in de markt?

Hier is de oplossing voor diegenen die wel willen online ondernemen, maar geen eigen producten bezitten om te verkopen! Affiliate marketing is overal aanwezig, maar de meesten beseffen dit niet. Bovendien is dit absoluut geen Rocket Science! Wie heeft al eens een restaurant, film, reis… aangeraden aan zijn kennissen? Inderdaad! U heeft al eens aan affiliate marketing gedaan…

affiliate marketing

Wat is affiliate marketing?

Voor alle gemotiveerde e-commerce starters die zelf geen producten op de markt kunnen brengen. Voor allen die de problemen van nieuwe producten op de markt brengen willen vermijden. Hier is uw oplossing om geld te verdienen op het internet: Affiliate marketing! Het concept is zeer eenvoudig: promoot een product, die je zelf niet uitgevonden hebt of produceert, en krijg hiervoor een commissie in de plaats.

Commissies...

Wat zit er in voor de eigenaars van deze producten, zie ik u denken. Wel, ondanks het feit dat ze een commissie uitreiken, maken ze nog steeds winst op elke verkoop! Want elke verkoop dat jij binnenhaalt hadden ze anders niet gehad. Zo kunnen ze hun producten verspreiden over het internet, zonder een investering te maken of extra mankracht te rekruteren! De prijs om het product te kopen met uw link is dus eenzelfde als zonder uw link! De klant zal dus niet meer betalen, en in de meeste gevallen, zal hij het zelf niet doorhebben dat er commissies mee gemoeid zijn…

online ondernemen

Van deur tot deur?

Door de laatste revoluties beschikken we over oneindig mogelijkheden om enorme hoeveelheden mensen te bereiken. We zijn online ondernemers, dus het internet en de sociale media zijn onmisbaar in dit kader. Deze alledaagse apps geven je toegang tot miljoenen mensen om je producten aan te promoten. Wilt u uw gezicht of stem niet verspreiden? Geen probleem, je kan perfect een product promoten met een zelfgebouwde website zonder ooit in contact te komen met je klanten.

Passieve inkomsten!

Het mooie aan geld verdienen op het internet met behulp van affiliate marketing is het bewezen feit dat je een volwaardig passief inkomen kan creëren. Je hoeft namelijk geen klantenservice te voorzien, geen pakjes te posten … Dit alles wordt gedaan door het bedrijf dat je promoot. Zo kan je commissies ontvangen van je website terwijl je bijvoorbeeld ligt te zonnen op vakantie.

De bouw van een website:

Professioneel, uniek en gemakkelijk...

Geïnteresseerd in het starten in een webshop of website, maar weet u niet hoe u eraan begin? Misschien denkt u dat de drempel om dit te realiseren boven uw petje gaat? Geen zorgen! Een webshop starten is nog nooit zo gemakkelijk geweest!  Hier zullen we tonen hoe je, met een paar handige tools, snel en efficiënt een eigen, professionele webshop kan oprichten. Hierbij willen we benadrukken dat je totaal geen IT of programmeer ervaring nodig hebt om dit te realiseren. 

online ondernemen

Conversion rate:

Dit begrip komt vaak voor in de online ondernemen. Als je wilt geld verdienen op het internet heb je natuurlijk klanten nodig. Er is namelijk een groot verschil tussen klanten en bezoekers. Bezoekers zijn mensen die je website bezoeken, maar niet de actie ondernemen die je wenst. Klanten zijn bezoekers die wel tot actie overgaan. De conversion rate is het percentueel aantal klanten op het aantal bezoekers. Zo zal bij 2% conversion 2 mensen op 100 een aankoop doen op je website. 

Bent u geen eigenaar van een winkel? Of bent u oprichter van een service-bedrijf? Misschien zijn uw producten wel onmogelijk om op een online webshop te verkopen. In dit geval is een webshop niet voor jou. Voor u biedt een website de oplossing! Met een website start u uw campagne om het internet te veroveren! Zo kan u uw clientèle exponentieel vergroten terwijl u uw klanten een extra service aanbiedt. Een goed onderbouwde website is er namelijk niet alleen om meer klanten te krijgen, maar ook om hen te informeren! 

Zo kunt u bijvoorbeeld als advocaat, uw klanten opvolgen met mails, die hen naar uw website met een uitgebreide uitleg leiden. Klanten een vertrouwensgevoel geven in uw bedrijf en het product is de sleutel tot succes… Een website kan beiden realiseren en dat terwijl u bezig bent om een klant te begeleiden… Want wanneer de website opgezet is, heeft u er bijna geen werk meer aan! 

Dé online webshop creator:

Geld verdienen op het internet met je eigen producten? Of is dropshipping meer jou ding? Beiden worden zo gemakkelijk met deze tool! Je creëert een eigen professionele webshop met slechts enkele klikken. Geen ingewikkeld coderen vereist! Krijg een overzicht van je bestelling om te versturen of laat het automatiseren met dropshipping… 

Geld verdienen op het internet

Premium website hosting:

Wil u gaan voor de volgende stap? Of begint u liever direct zoals de grote bedrijven? Met Kinsta maak je jouw website sneller, veiliger, meer ondersteuning, en aangenamer om te bouwen. Met zijn speciaal dashboard is Kinsta een voorloper in de toegankelijkheid van uw website. Van een overview van de laadtijden tot het kiezen van de locatie van de server waarop uw website opgeslagen is. Kinsta biedt je veel mogelijkheden met erbovenop een ervaren team die 24/7 paraat staat om uw website te verbeteren!

Social opinion tool:

Geef eens eerlijk toe dames en heren: hoe vaak heeft een goede beoordeling met een groot aantal reeds verkochte exemplaren jullie over de streep getrokken om een aankoop te doen? Wijzelf geven eerlijk toe dat wij bij elke aankoop kijken naar recensies van anderen, rating … 4,5/5 , 4,8/5 deze ratings trekken mensen over de streep! Wat als ik zeg dat dat nog slechts de basis is! Proof geeft jullie een waaier aan tools die bewezen verhoging van verkoopcijfers teweegbrengen. Alleen maar voor kleinere zaken? Neen hoor, het bestuur van Airbnb getuigt dat deze slimme tool hun business voorgoed lanceerde…

E-mail marketing service:

Wie heeft ze niet gekregen? Je geeft je e-mail aan een site die je interesseert en voilà… Een mail met extra informatie, nieuwe aanbiedingen, een melding dat een product in je lijstje in promotie is… Om direct jullie gerust te stellen, deze mails zijn niet één voor één geschreven en verstuurd door personen. Zelf voor de grote bedrijven met het nog grotere kapitaal zou dit onbetaalbaar zijn, laat staan voor de ‘start-ups’. Aweber is een ‘build-in’ software die opvolging van klanten automatiseert. Ze hebben tools die jou helpen met het maken van professionele e-mails. Deze e-mails kan je dan automatisch laten verzenden naar je klanten.