Website hosting service

Als je het internet wil veroveren, dan heb je natuurlijk een website nodig! Hier komen hosting services aan de pas… En Kinsta is dé leider in de business! Als website hosting services biedt Kinsta jouw de beste service, de meeste opties en een dashboard voor al je noden. 

Het hosten van een website op het internet kan je het best vergelijken met een markt. Wanneer je een plaats wilt op de markt, dan zal je moeten betalen om daar te mogen staan! Wel, op het internet is dat niet anders. Als je een website wil maken, dan zal je voor jouw plaats op het internet moeten betalen. 

We zochten dan ook niet naar het gratis alternatief, want deze bestaat niet óf is niet te vertrouwen! Ook wij zijn gestart met het zoeken naar het goedkoopste alternatief… We kwamen echter al snel tot de conclusie dat je zo de controle verliest over hét belangrijkste in heel je onderneming… namelijk je website! We waren letterlijk en figuurlijk blind over de status van onze website. De gegevens die we konden zien gaven vaak een vertekend of zelfs géén beeld van de werkelijke situatie. Na deze vaststelling schakelden we over naar Kinsta en een nieuwe wereld opende zich voor ons…

Kinsta

Kinsta is er voor diegene die volledige controle willen over hun website! Die graag grafieken over laadtijden, bandbreedte en zoveel meer wil zien. Maar ook voor diegenen die hun bezoekers een aangenamer bezoek willen geven met sneller laadtijden of voor eigenaars die hun website beter willen beveiligen dan fort knox! Van de startup tot de trotse eigenaar van meerdere sites, Kinsta is er voor iedereen.

Features:

award winning kinsta

Hieronder vindt u een lijst van een deel de voordelen en tools die Kinsta aanbiedt. Het zijn deze ‘features’ dat Kinsta uniek maakt van alle andere website hosting services! Het zijn deze ‘features’ die Kinsta nu al vijf jaar op een rij de ‘Top Tier WordPress Hosting Performance’-prijs schenken. Daarboven op is het één van slechts twee bedrijven die erin slaagden op deze prijzen in de wacht te slepen voor startups en voor professionals!

Snelle laadtijden:

Kinsta is als enigste website hosting service ondersteund door Google cloud platform. Kinsta maakt dus gebruik van het Google eigen globaal netwerk om zo de snelste laadtijden te garanderen. Daarbovenop schaalt Kinsta de snelheid van je website automatisch naargelang het aantal bezoekers op dat moment. Zo zal je website tijdens een bezoekerspiek blijven presteren!

Kinsta garandeert ook dat je elk website gehost door hen een apart compartiment heeft op de server! En als kers op de taart kan je jouw website aanpassen aan de geografische locatie van je website. Met andere woorden: je kan zelf de serverlocatie van je website aanpassen! Neem deze website bijvoorbeeld, dit is een Nederlandstalige website, dus de bezoekers zullen meestal afkomstig zijn van Nederland of België… Dan heeft het toch geen zin dat je website op een server in Amerika is opgeslagen! Kinsta biedt je de mogelijkheid om je website te verhuizen naar, bijvoorbeeld, de server in Saint-Ghislain, nabij Bergen, in België of naar ‘europe-west4’ gelokaliseerd in Nederland.

Kinsta website hosting service
Kinsta website hosting service

Beveiliging en backups:

Deze website hosting service beweert hun websites strenger te beveiligen dan fort knox! Hoewel we het nooit zullen weten, is er toch iets te zeggen over hun beveiliging… Met hun vele lagen bescherming staan zeker en vast hun mannetje bij een cyberaanval. Misschien is dit wel de reden dat grote bedrijven zoals tripadvisor en ubisoft op hun beide oren kunnen slapen… 

Kinsta controleert je website om de 2 minuten, 720 keer per dag dus, om ervoor te zorgen dat je website altijd werkt zoals het hoort! En bij problemen hoeft u niet eerst een cyber-cursus te volgen vooraleer deze opgelost worden… Kinsta reageert zelf op problemen en beschermt zo jouw website! Bescherming nodig tegen jezelf of één van je partners? Geen probleem: Kinsta maakt dagelijks een backup van je website. Wanneer dit niet voldoende is, kan je dit upgraden naar om de zes of zelfs één uur!

Hulpdesk:

Kinsta is opgericht door ervaren professionals die veel ervaring hebben met WordPress. Dus wanneer je als startup even je weg verliest in wordpress, iets wat totaal normaal is, staat een volledig team paraat om jouw weer op weg te helpen. Kinsta maakt er zelf een punt van om zich pas ‘terug te trekken’ wanneer jouw probleem voor 100%, en liefst 110%, is opgelost! 

Ze hebben uit eigen ervaring ondervonden dat websites vaak opgericht worden met een team. Daarom hebben ze dan ook een systeem ontwikkeld waarin jij gemakkelijk anderen kan toegang geven tot, één van of meerdere van je, websites. Wil je hen geen volledige toegang geven, geen probleem! Hun 10 jaar ervaring met wordpress hebben ze ook verwerkt in hun dashboard waarop jij alles nauwgezet kan volgen.

Kinsta website hosting service

Het dashboard:

Hun dashboard, MyKinsta, is uniek onder de website hosting services. Het is de parel van hun service en al hun ervaring is hierin verwerkt. Ze weten wat jij wilt weten voor je het zelf beseft! Van het bekijken van je bandbreedte tot je bezoekersstatistieken tot je laadtijden… Het starten van een nieuwe website, het creëren van een testserver, het klonen van je site en een migratie analyse zijn slechts enkele van de nuttige gegevens die MyKinsta jouw biedt!

Onze ervaring:

Onze voorgaande ervaringen met website hosting service verliep alles behalve soepel. De gegevens die voor ons van belang waren, waren gewoonweg vaak niet aanwezig!

Kinsta levert je de perfecte behuizing voor zowel je klanten als jezelf. Je geeft je klanten de beste ervaring op de markt en schenkt jezelf in het proces marktleidende analyse! Zo kun je je focussen op de ontwikkeling van je website terwijl Kinsta jouw website beheert.

Geplaatst in Programmeren Arduino voor dummies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *